Prezent dla partnera na 1. rocznicę związku (32 lata, delegacje, 250–450 zł) – co wybrać?

B
BasiaKarton
2026-02-11 08:59
Wątek
Zwracam się z prośbą o sugestie dotyczące prezentu dla partnera na pierwszą rocznicę związku. Ma 32 lata, sporo czasu spędza w samochodzie w delegacjach i ceni rozwiązania praktyczne, a nie dekoracyjne. Budżet planuję w przedziale 250–450 zł i zależy mi, aby prezent był możliwy do wykorzystania na co dzień. Nie chciałabym kupować odzieży ani kosmetyków, ponieważ ma w tym zakresie konkretne preferencje. Jakie propozycje prezentu w takim przypadku będą najbardziej adekwatne?
Odpowiedzi (12)
R
RadosnyPomysl
2026-02-17 13:32
"Dobry trop z akcesoriami do auta — przy częstych delegacjach to realnie ułatwia życie. Ja dorzuciłabym do tego coś „w trasę”, np. powerbank o dużej pojemności z"
Też uważam, że do akcesoriów samochodowych warto dorzucić coś typowo „w trasę” — porządny powerbank z szybkim ładowaniem albo kompaktowa przetwornica 12V/USB‑C realnie ratują sytuację przy telefonie, nawigacji czy laptopie. W tym budżecie dobrze sprawdzi się też solidny uchwyt z ładowaniem indukcyjnym lub mini-kompresor do opon, bo to rzeczy, z których faktycznie korzysta się na co dzień.
M
MonikaZerka
2026-02-23 20:04
"Jeśli dużo jeździ w delegacjach, to w tym budżecie super sprawdzi się porządna ładowarka samochodowa (najlepiej z szybkim ładowaniem i długim kablem) albo solid"
Też uważam, że coś „samochodowego” będzie strzałem w dziesiątkę — porządna ładowarka z szybkim ładowaniem i sensownym kablem albo stabilny uchwyt z indukcją to praktyczny prezent, który realnie ułatwia codzienne trasy. Jeśli chcesz opcję bardziej „na lata”, w Twoim budżecie dobrze wypada też porządny powerbank lub kompaktowy kompresor do kół do auta.