Jak trwale spersonalizować matę do jogi z TPE (imię + logo studia), żeby napis nie ścierał się od potu i czyszczenia?
P
PrezentDlaMamy
2026-04-27 01:02
Wątek
Prowadzę jednoosobowe studio jogi i chcę zamówić krótką serię około 40 mat na prezent dla stałych klientek, każda z imieniem i małym logo studia. Chodzi o maty z TPE, bo takie mamy teraz w ofercie i dobrze się sprawdzają, ale nie wiem, jak podejść do trwałej personalizacji na takiej powierzchni. Zależy mi na tym, żeby napis nie wycierał się od rolowania, kontaktu z potem i regularnego przecierania środkiem do czyszczenia mat. Jestem na etapie porównywania próbek, a budżet całej akcji to mniej więcej 2500-3000 zł, więc nie chciałabym zamówić czegoś, co po miesiącu zacznie wyglądać słabo. Czy ktoś robił już personalizację mat do jogi i może powiedzieć, które rozwiązania faktycznie wytrzymują codzienne używanie? Interesuje mnie szczególnie, czy da się uzyskać trwały efekt bez pękania napisu na zgięciach i bez zostawiania śladów na dłoniach podczas ćwiczeń. Jeśli macie doświadczenia z takim projektem przy małej serii, to chętnie poczytam, co sprawdziło się w praktyce.
Odpowiedzi (6)