Jak zrobić personalizowane pudełko wspomnień z imieniem na wieczku, żeby wyglądało elegancko i przetrwało wysyłkę?
I
InspiracjaNaGift
2026-05-24 18:35
Wątek
Przygotowuję małą serię prezentów dla druhen w pracowni ślubnej prowadzonej jako jednoosobowa działalność gospodarcza. Chodzi o pudełka wspomnień z imieniem na wieczku, w środku mają być zdjęcia, krótki list i kilka drobiazgów związanych z wieczorem panieńskim. Jestem na etapie prototypu i chciałabym zrobić około 20 sztuk, a budżet na jedno pudełko to mniej więcej 35-45 zł bez zawartości. Zależy mi, żeby całość nie wyglądała jak zwykłe pudełko oklejone naklejką, ale też nie mam możliwości zamawiania dużej produkcji u drukarni. Pudełka będą wysyłane kurierem do różnych miast, więc boję się odklejania napisu, zarysowań i uszkodzeń rogów. Myślę o drewnianych albo sztywnych kartonowych pudełkach, ale nie wiem, które lepiej zniesie personalizację i transport. Jaką formę personalizacji takiego pudełka wybrać, żeby imię wyglądało estetycznie, było trwałe i nie podniosło mocno kosztu całego prezentu?
Odpowiedzi (8)